CHINESE ASTROLOGIE: HET JAAR VAN DE OS

Op 12 februari 2021 start het Chinese jaar van de Os. 

Het zijn uitdagende tijden, dus gaan we dit jaar de kracht en het doorzettingsvermogen van de Os flink nodig hebben. Door de invloed van de Metaal Os zal dit jaar naast een hang naar eerlijkheid en vrede ook veel opvlammende woede, korte lontjes en koppigheid gaan geven. Zowel in mensen individueel, maar ook in de buitenwereld. Dit jaar is net als vorig jaar een jaar met veel groei mogelijkheden. Gebruik de energie van de Os door naar binnen te keren en te vertrouwen op de stabiliteit, vastberadenheid en liefde in jouw kern.

Mensen geboren in het (maan)jaar van de Os of Buffel (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 en 2021) dragen in hun hart de kenmerken van de Os met zich mee;  eerlijk, standvastig en krachtig.

Ossen zijn ook logische denkers, serieus en betrouwbaar. Hierdoor kunnen ze goed leiding geven. Het zijn harde werkers, die het liefst de kortste weg kiezen. Over het algemeen zijn ze zachtaardig en geduldig, maar ze kunnen ook koppig zijn en flink uitvallen. Blijf dan uit de buurt van hun hoorns!

Het jaar 2021 is een Yin jaar dat ook onder invloed staat van het element Water. De “Water buffels” die dit jaar geboren worden zijn niet op hun mondje gevallen en kunnen daardoor nogal eens overhoop komen te liggen met anderen. Maar door hun doorzettingsvermogen, eerlijkheid en verantwoordelijkheidsgevoel dwingen ze ook veel respect af. Deze waterbuffels zijn daarnaast vaak charismatisch en hebben een warme persoonlijkheid.

Beroemde “Ossen” zijn:
Ernst Kuipers, Martien Meiland, Barack Obama, André Rieu, Picasso, Napoleon Bonaparte, Eddie Murphy, Adolf Hitler, Meryl Streep, Margaret Thatcher, Princess Diana, Richard Gere, Robert Redford, Vincent Van Gogh, en Walt Disney.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer weten?