diploma Chinherbs kruidengeneeskunde

Het was een feestje! Eerst al de lessen, maar de kers op de taart is toch wel om ook echt het diploma in ontvangst te mogen nemen. De kroon op het werk.

Na het basisjaar en Chinherbs voor acupuncturisten heb ik het afgelopen jaar het Chinherbs Specialisatiejaar gevolgd. De kruiden hier uit de buurt, maar op de Chinese manier toegepast.

Dit jaar zijn we dieper ingegaan op kruidenoplossingen voor onder andere huidklachten, burnout, gyneacologie, migraine, het immuunsysteem en pijnklachten.
Niet alleen oplossingen met kruiden zijn besproken, maar ook de mogelijkheden om te ondersteunen met geneeskrachtige paddestoelen of etherische oliën.

Uiteindelijk mocht al die kennis in de praktijk worden gebracht en getoetst via cliëntverslagen, stagedagen en een scriptie. Ik heb er echt van genoten om weer in de schoolbanken te zitten.

Het diploma heb ik inmiddels bij mijn beroepsvereniging VBAG ingediend. Wanneer de hele administratie rond is zullen voortaan ook behandelingen Fytotherapie vergoed kunnen worden via de aanvullende verzekering.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer weten?