Pay it forward

Ik vind dat gezondheid, vitaliteit en je goed voelen niet alleen voorbehouden mag zijn aan mensen met een goed gevulde portemonnee. Graag geef ik iedereen de mogelijkheid om iets meer te betalen, in de vorm van een donatie. Hiervoor zet ik een speciaal potje neer in de praktijk; het “Gun-potje”. Daarmee kunnen dan weer behandelingen of kruiden worden gegeven aan mensen die het geld ervoor niet of slechts gedeeltelijk hebben. Zelf doneer ik elke maand hiervoor ook één behandeling.
 
Als je zelf iemand bent, die graag een sessie wil doen, maar het niet (geheel) kan betalen, geef dat dan aan. Ik zal dan kijken of het vanuit de donaties kan worden vergoed of aangevuld. Dit gaat in goed vertrouwen, je hoeft hiervoor geen bewijzen aan te leveren. Vanuit het “Pay it forward” principe vraag ik dan van jou om iets aardigs te doen voor iemand anders of iemand te helpen, met jouw tijd en inspanning en me daarover te vertellen. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier.

Het Gun-potje werkt volgens het vanuit Italië overgewaaide principe van de “Uitgestelde koffie“. De credits voor de naam “Gun pot” gaan naar Mike Claasen van Praktijk Zensitief in Uden. Hij heeft dit concept een aantal jaar geleden al verder vormgegeven.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer weten?