voet.png

 

1-SAM_1042.JPG

 

Zwangerschapsreflexologie

Je zwangerschap is een bijzondere tijd, waarvan je zoveel mogelijk wil genieten. Voetreflex helpt je daarbij. De massages zijn momenten waarop jij, en je ongeboren baby samen kunnen genieten.

Tijdens de zwangerschap moet je lichaam hard werken, en vinden er veel veranderingen plaats. De Voetreflex massages zijn er op gericht om je gezondheid in deze periode te optimaliseren, en je lichamelijk en geestelijk voor te bereiden op de bevalling.
 

Voetreflex  en Chinese reflexologie geven verlichting bij klachten en problemen tijdens de zwangerschap

Je kan hierbij denken aan misselijkheid, maagzuur, rugpijn, bekkenpijn, vermoeidheid, stemmingswisselingen, blaasontsteking, obstipatie, slapeloosheid, oedeem, iets hoge bloeddruk, en beginnende zwangerschapsdiabetes.

Wanneer de baby in stuit ligt, of wanneer de bevalling te laat op gang komt kunnen behandelingen met Moxa in combinatie met voetreflex en acupressuur in sommige gevallen een ingreep voorkomen.

In mijn praktijk heb ik de beschikking over een speciale stoel voor zwangeren die moeite hebben om op een massagetafel te liggen.

Na de bevalling helpen de behandelingen je om weer op krachten te komen, en sneller de balans terug te vinden. 
Ook kan ik je een aantal grepen leren die je op je baby kunt toepassen om: je kindje welkom te heten op deze wereld, samen plezier te maken, en ook bij buikpijn, vaak teruggeven van voeding, obstipatie, onrust en veel huilen.

 
 
 
Home > VoetreflexPlus™ > Zwangerschap
 

Praktijk Clarijn
Carine van der Vaart-Schoonheijt
Frederik Hendrikstraat 11
5583 CL Waalre

telefoon: 06-55116476
e-mail: carine@clarijn.nl

 

© design, CMS Smyler Web | .