Chinfit website.png

 

Chinfit® Bedrijfsmassage

Voetreflexmassage in het bedrijfsleven wordt gegeven om het ziekteverzuim te verminderen, en om ervoor te zorgen dat werknemers zich vitaler, gezonder en vrolijker voelen.  Een win-winsituatie dus voor de werkgever én de medewerkers.

De Chinfit® bedrijfsmassage van Praktijk Clarijn is een speciaal ontwikkelde voetreflexmassage, gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde, die effectief en preventief werkt. 
De massage is gericht op het bevorderen van de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers. Daarnaast wordt het als zeer weldadig ervaren.  Dit alles via een korte en effectieve voetreflexmassage van 20 minuten, die op de werkplek kan worden gegeven. De Chinfit® massage wordt over de kleding gegeven, en is daardoor makkelijk in te plannen en voor iedereen toegankelijk.

Ook de regering erkent het nut van voetreflex massage voor bedrijven. Daarom zijn er sinds 2010 een aantal gunstige fiscale regelingen. De kosten kunnen volledig als bedrijfskosten worden opgevoerd en het BTW bedrag mag geheel worden verrekend. 

Meer weten? Vraag dan de folder aan, of neem contact op.

 


 
 
 
Home > VoetreflexPlus™ > Chinfit® Bedrijfsmassage
 

Praktijk Clarijn
Carine van der Vaart-Schoonheijt
Frederik Hendrikstraat 11
5583 CL Waalre

telefoon: 06-55116476
e-mail: [email protected]

 

© design, CMS Rupz | .