Heb jij ook wel eens zo'n moment dat je even iets extra's kunt gebruiken? Of iemand die je kent? Daarvoor heb ik met heel veel liefde de "snufjes" gemaakt. Zo is er een "Snufje Kracht", een "Snufje Zon", een "Snufje Fris" en een "Snufje Rust".

Ik geef je een snufje ...

Omdat je jezelf of iemand anders wel een snufje Kracht, Rust, Zon of Fris(heid) gunt heb ik kleine geurflesjes gemaakt met daarin amandelolie met een combinatie van 3 etherische oliën. Wist je dat een geur direct effect heeft? Het gaat als het ware langs de "secretaresse" meteen naar je gevoelscentrum. Je kunt het daarom op een moeilijk moment gebruiken door er even aan te ruiken of een beetje op je polsen of slapen te smeren. Zo wordt je als het ware even meegevoerd worden door de geur die je nodig hebt. Ze zijn zó klein dat je ze makkelijk bij je kunt dragen.

Snufje Kracht

Hiervoor heb ik Wierook en Ceder gekozen. Beide sterk aardende geuren, waardoor je even wat beter bij jezelf kunt komen. Om even "uit je hoofd" te komen en weer te voelen. Te voelen dat je stevig op de grond staat, dat je eigenlijk heel sterk bent zelf en dat je geholpen wordt. Ook heel fijn om te gebruiken als je wil mediteren en je gedachten blijven maar alle kanten op gaan...

Snufje Rust

De ultieme geuren die bij rust en ontspanning horen zijn voor mij Lavendel en Roos. Aangevuld met Kamille een totaalpakketje. Lavendel voor ontspanning, Roos voor verbinding en Kamille is een troostrijke geur.

Snufje Zon

Eén van mijn favoriete geuren is Bergamot. Die mocht niet ontbreken natuurlijk. Bergamot staat bekend als een geur die je vrolijk maakt. De combinatie met Mandarijn, die heel helend werkt en een beeld van een fijne kindertijd oproept en dan nog de Geranium die op alle verschillende manieren pijnstillend werkt.

Snufje Fris

Wanneer je je maar moeilijk kunt concentreren, of slecht geslapen hebt en toch iets belangrijks moet doen. Dan is Rozemarijn je vriend, een echt pepmiddeltje. Hierin wordt hij geholpen door Grapefruit, die ook de scherpe geur wat verzacht, en de koelende munt. Zo kun je er weer even tegenaan.

 

De Snufjes zijn in beperkte oplage voor mijn cliënten ook te koop als setje van vier.  Heb je interesse, neem dan even contact op via carine@clarijn.nl of het contactformulier.

 
 
 
Home > Leefstijltips > Snufje Kracht, Zon, Fris of Rust nodig?
 

Praktijk Clarijn
Carine van der Vaart-Schoonheijt
Frederik Hendrikstraat 11
5583 CL Waalre

telefoon: 06-55116476
e-mail: carine@clarijn.nl

 

© design, CMS Smyler Web | .