voet2.png

 
 

De plussen van VoetreflexPlus™

  • Bij de VoetreflexPlusTM behandelingen combineer ik  Westerse voetreflextherapie met de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG).  
  • Via de reflexzones worden de corresponderende delen van het lichaam behandeld. Daarnaast bewerk ik de meridiaanbanen en acupunctuur-punten, zodat de lichaamsenergie  weer vrij kan stromen.
  • Niet alleen je voeten worden behandeld, maar ook je onderbenen en knieën. 
  • De behandelingen stem ik af op jouw verhaal, én wat je voeten te vertellen hebben, én wat ik zie vanuit het oogpunt van de TCG.

Sinds mijn afstuderen als VoetreflexPlusTM therapeut in 2011 heb ik regelmatig bijscholingen gevolgd zodat ik ook zwangeren en baby's veilig met reflexologie kan behandelen. Daarnaast heb ik de mogelijkheid om mensen die met kanker te maken hebben te ondersteunen tijdens en na het ziekteproces.

Speciaal voor evenementen en bedrijven heb ik de bijscholing Chinfit© Bedrijfsmassage gevolgd. Dit is een korte voetreflexPlus massage die op een andere locatie uitgevoerd kan worden en speciaal is ontwikkeld om snel een beeld te krijgen of te voelen wat VoetreflexPlus kan betekenen.

 

Duurt het nog lang tot je volgende massage? Wil je zelf aan de slag? Hier vind je een 5-minuten voetmassage die je jezelf tussendoor kunt geven...

 
 
 
Home > VoetreflexPlus™
 

Praktijk Clarijn
Carine van der Vaart-Schoonheijt
Frederik Hendrikstraat 11
5583 CL Waalre

telefoon: 06-55116476
e-mail: [email protected]

 

© design, CMS Rupz | .