Hoi Carine, vanaf mijn vakantieadres wil ik je laten weten dat na een viertal sessies bij jou, ik me werkelijk zo ontzettend veel beter voel. Na een fikse leverontsteking was mijn energieniveau belabberd. Na elke behandelsessie bij jou voelde ik me iets beter, en na de laatste behandeling heb ik het gevoel me weer als vanouds te voelen. Dit maakt dat ik enorm geniet van deze vakantie met mijn man en dochters. Zij zijn jou ook dankbaar. Ik ben blij dat ik bij jou terecht ben gekomen.
– Janneke
Ik vind dit een hele fijne plek om naartoe te gaan voor een behandeling. Carine zet haar (mega) kennis precies in waar het nodig is en ik voel me daardoor altijd in goede handen. Ze werkt heel helend en voedend en ik kan haar alleen maar van harte aanbevelen. Ik voel me altijd een ander mens na een sessie!
– Marijke
Ruim een jaar geleden ben ik bij Carine terecht gekomen voor mijn problemen met fibromyalgie. Na het intake gesprek, met mijn voeten in een warm badje en met een lekker kopje kruidenthee, mijn eerste voetreflex behandeling gehad. Ik was vrij sceptisch, ik had tenslotte al meer dan 15 jaar klachten en slikte al evenzovele jaren pijnstillers en NSAID’s.
Nu een jaar later slik ik geen pijnstillers meer, maar kan ik mijn pijn zeker zo goed beheersen met kruiden. Ook mijn energie niveau is heel langzaam aan vooruit gegaan.
Natuurlijk zou ik nog wel 10x meer willen doen op een dag, maar ik ben al erg blij dat ik gedachteloos mijn fiets uit de schuur haal om naar mijn werk te gaan 7 km verderop, een jaar geleden heb ik nog geweigerd op die lokatie te werken omdat dat te ver weg was.
Voetreflex, tuina-massage, de kruiden, soms acupunctuur en de tips van Carine hebben gezorgd dat ik me makkelijker kan bewegen en dat ik meer energie heb. Ook herstel ik sneller na voor mij grote inspanning.
– Thea Remmits
Ik ben echt goed door Carine geholpen. Naast de massages en vakkundig advies over voeding had ze mij ook een zelf gemaakt zalfje gegeven, voor op mijn ooglid. 2 maanden lang had ik last van een eczeem achtige uitslag op mijn ooglid. Van alles geprobeerd (inclusief verschillende crèmes van de huisarts) zonder resultaat. Ik had 2-3 dagen de Goudsbloem zalf van Carine gebruikt en tot mijn grote verbazing was de uitslag helemaal weg! En niet meer terug gekomen. Geweldig!
– Aldona Riedstra
Erg goed geholpen door Carine. Door gebruik van medicatie had ik last van een dikke opgezette buik, op haar advies probiotica gaan gebruiken. Merkte na een week al goed verschil, en ben ervan af gekomen, nog maar zo af en toe last van. Ook op advies Chinese patentkruiden gaan gebruiken voor de lever, hormonen (extreme schommelingen) en migraine. Ze neemt alle tijd voor je en geeft professioneel advies. Tussen de behandelingen door geeft ze je handreikingen mee; als ik bijvoorbeeld een migraine aanval op voel komen weet ik wat ik dan kan doen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik al een paar keer een aanval heb kunnen voorkomen. De kruiden lijken ook z'n werk te gaan doen, ze zoekt samen met je naar een oplossing, erg fijn. Kan Carine zeker aanbevelen.
– Kirsten
Ik heb al jarenlang fibromyalgie en heb zo goed als elke therapie uitgeprobeerd. Alles heeft een beetje geholpen maar niet genoeg om het leefbaar te maken. Bij mij was vooral de erge vermoeidheid een groot obstakel.
Toen ik hoorde van Clarijn heb ik meteen een afspraak gemaakt, omdat de behandelingen niet te duur zijn en grotendeels vergoed worden door mijn ziektekostenverzekering! Wat ik heel prettig vond is dat Carine niet tegen mij zei dat ze het wel kon 'genezen', zoals zoveel anderen wel zeiden. Ik voel me er op mijn gemak en echt vertoeteld...
De Tuina massages, voetreflex therapie, producten van Alka en mijn voedingspatroon wat ik meteen helemaal heb omgegooid resulteerden na een paar weken in minder moe zijn. En ik verloor een aantal kilo's waar ik heel blij mee ben. Ook de chronische pijn in mijn hand (uitstraling van nek en arm) nam af. Het is nog niet over maar zoveel meer leefbaar!
– Thea Suiker
Mijn ervaring met praktijk Clarijn is onverdeeld positief. De zorgzaamheid van Carine als persoon gecombineerd met haar kundigheid en kennis van natuurgeneeskunde, is in het zoekproces naar de verbetering van het fysieke welzijn een verademing. De afwisseling van de lichaamsgerichte behandeling van rug/nek/schouders met die van de voeten is heel fijn. Een aanrader voor al diegene die fysiek beter in balans willen komen.
– Maaike
Aan het einde van mijn burn-out bleef ik last houden van een heel laag energie niveau, slechte nachten en veel spanning in mijn lichaam. Met deze klachten ben naar Carine gegaan met de vraag of zij mij kon helpen hier vanaf te komen. Inmiddels heb ik vier behandelingen bij haar gehad, verspreid over 2 maanden en zijn mijn klachten afgenomen. De ondersteuning die Carine mij geeft kan ik zeker aanraden bij anderen. Ze straalt vertrouwen en veel ervaring uit. Haar nuchtere houding, humor en begripvolle instelling (ze heeft zelf van dichtbij een heftige burn-out situatie mee gemaakt) maken dat ik haar behandelingen prettig en effectief vind. Ze geeft ook veel tips mee om zelf, tussen de behandelingen, uit te voeren zodat het herstel niet alleen tijdens de behandeling op gang wordt gebracht, maar ook daarna verder ondersteund wordt.
– Hans
Dankbaar gebruik makend van haar deskundigheid, liefdevolle
aandacht en zorgvuldigheid ten aanzien van mijn gezondheid en welbevinden, kijk ik reikhalzend uit naar haar voetreflex behandelingen.
– Kitty Lap
Praktijk Helder en Krachtig, http://www.helder-en-krachtig.nl/
Een eerste kennismaking gehad bij Carine en dat voelde direct goed. De manier waarop zij haar kennis, ervaring, en vaardigheden heeft overgebracht vond ik direct plezierig en ontspannend. De massage is een absolute aanrader !
– Anja
« Vorige12Volgende »

Om een indruk te krijgen

Mijn dochter Lucie maakte in het kader van haar opleiding Communicatie deze filmimpressie van de praktijk:

 
 
 
 
Home > Ervaringen
 

Praktijk Clarijn
Carine van der Vaart-Schoonheijt
Frederik Hendrikstraat 11
5583 CL Waalre

telefoon: 06-55116476
e-mail: carine@clarijn.nl

 

© design, CMS Smyler Web | .