Wat kun je verwachten?

Ik stem mijn behandelingen elke keer af op jouw situatie en conditie.  Hiervoor neem ik een uitgebreide en zorgvuldige anamnese af, die voor een groot deel is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde. Dit duurt ongeveer anderhalf uur. Ik stel je een heleboel vragen, bekijk je tong, je voeten en voel je pols. De afspraak erna bespreken we de uitkomsten en het behandelplan.

Kledingadvies: draag gemakkelijk zittende kleding. Hou er voor de VoetreflexPlustm behandelingen rekening mee dat de onderbenen en knieën ook gemasseerd worden.

Volgens goed Chinees gebruik zet ik je aan het begin van elke behandeling met je voeten in een heerlijk voetbad. Intussen maak ik met een korte TuiNa massage je nek en schouders los.

Na een behandeling raad ik je aan om wat extra water te drinken. Mocht je last krijgen van een reactie op de behandeling, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, emotioneel, laat het me dan weten. Vaak zijn deze reacties vooral een teken dat je lichaam aan het opruimen is, en ervaar je daarna een verbetering. Bij vragen kun je altijd contact opnemen.

Je kunt zelf actief meewerken aan een beter resultaat! Daarom geef ik je voeding- en leefstijltips mee, en soms acupressuurpunten voor zelfbehandeling.

Mijn praktijkruimte op de eerste verdieping is alleen bereikbaar via de trap.

Tijdens de vakantie, langere afwezigheid, in tijden van grote drukte en voor personen die (tijdelijk) problemen hebben met traplopen kunnen, op uw verzoek, de VoetreflexPlus behandelingen worden waargenomen door mijn collega Marion Hanssen van Praktijk Hanssen en Voeten in Eindhoven. 

Let op: op de behandelingen bij Praktijk Clarijn zijn behandelvoorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier nalezen.

Meer zien? Via deze link vind je een filmimpressie van de praktijk!

 
 
 
 

Praktijk Clarijn
Carine van der Vaart-Schoonheijt
Frederik Hendrikstraat 11
5583 CL Waalre

telefoon: 06-55116476
e-mail: carine@clarijn.nl

 

© design, CMS Smyler Web | .