Millennials en burnout

Millenials in een burn-out – Met kruiden meer energie!

Gezocht! Deelnemers voor een korte enquête én proefpersonen.

Voor mijn scriptie onderzoek bij de kruidenopleiding die ik dit jaar hoop af te ronden ga ik me helemaal verdiepen in de specifieke uitdagingen door burn-out en stress gerelateerde klachten die steeds vaker voorkomen bij steeds jongere mensen.

Om het onderzoek te “kaderen”, richt ik me op de zogenoemde Millennial, geboren tussen 1985 en 2000.

Omdat ik zie dat jongere mensen vaak een sneller en heftiger ziekteverloop kennen ga ik onderzoeken of een deel van de klachten ook verschillen van mensen die op latere leeftijd in een burn-out komen. En nog belangrijker, hoe ik deze doelgroep het beste kan ondersteunen met kruiden.

Kruiden kunnen zeer laagdrempelig worden ingezet én heel specifiek op de persoon worden samengesteld.

De enquête

Ben je geboren tussen 1985 en 2000? En zit je op dit moment thuis met een burn-out of ervaar je ernstige stressklachten waardoor je niet naar school of werk kunt? Dan ben ik op zoek naar jou. Ik zou je heel dankbaar zijn wanneer je een paar minuten van je tijd wil besteden aan het invullen van mijn vragenlijstje.  

Via deze link kom je in de enquête: https://forms.gle/3JatLAduxFHDWGQR6

En misschien kunnen we elkaar helpen?

Op basis van deze vragenlijst selecteer ik namelijk ook een aantal deelnemers, die ik de komende maanden kosteloos met kruiden en adviezen ga ondersteunen. Deze mensen ga ik één keer uitnodigen voor een kort gesprek. Hierbij ga ik ook de pols voelen en ik bekijk de tong. Zo verzamel ik  voldoende informatie voor een kruidenformule op maat. Samen bepalen we wat het belangrijkste aandachtspunt is van dat moment, waarna de formule wordt samengesteld. Deze gaat passen bij de hoofdklacht, maar aandacht voor het totaalplaatje, dus ook andere psychische als fysieke klachten die daarnaast nog spelen.
Je krijgt vervolgens een flesje tinctuur, die je 3x per dag gaat innemen. Na 2 weken gaan we bekijken of de formule aangepast mag of kan worden.

Spreekt dit je aan, vul dan binnen de enquête je mailadres in, dan neem ik contact met je op.

En ken je iemand die me zou kunnen helpen met mijn afstuderen, zou je dit bericht dan onder de aandacht willen brengen?

P.S. Via de pagina Burnout begeleiding kun je alvast wat eerste leefstijltips vinden.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer weten?