Corona – sluiting en wat nu…

De praktijk is, weer, tijdelijk gesloten. Mijn behandelmethoden vallen alle drie onder de niet-medische contactberoepen. Ik hoop na 2 maart weer open te kunnen. Dit kan volledig veilig. In september heb ik een speciaal airconditioning systeem laten installeren dat niet alleen de temperatuur regelt, maar ook de lucht zuivert van virussen, bacterieën, pollen, geurtjes en schimmels. Dit systeem, samen met andere maatregelen, geeft me het geruste gevoel dat ik er alles aan doe om veilig te werken.

Tot die tijd hecht ik er aan dat je weet dat ik je nog steeds heel graag, waar ik kan, wil helpen of ondersteunen.

Eén van de mogelijkheden is om, via een beveiligde beeld-bel-verbinding (van MijnDiad) een behandeling op afstand geven. Dit wordt ook vergoed door je aanvullende verzekering. Via deze verbinding is er toch van alles mogelijk. Ik kan je tong zien, een ademoefening voordoen, punten aanwijzen én we kunnen elkaar goed en veilig zien en spreken! Dit zou eventueel ook tijdens een wandeling kunnen. In aansluiting daarop kun je eventueel medical-tape, magneetjes of moxa ophalen.

Bij (zeer) ernstige klachten mag ik je behandelen. Je kunt daarvoor je (huis-)arts of specialist vragen om een zogeheten ‘toestemmingsformulier bij medische noodzaak’.

Aan de deur kun je verder naast de huisgemaakte zalf of thee en de massageringetjes ook Alka producten ophalen, eventueel als cadeautje verpakt.

Mail me, bel me… Maar blijf vooral niet rondlopen met klachten!

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer weten?