Augustus 2020 – Jubileum!

In augustus 2010 trok ik de stoute schoenen aan en heb ik Praktijk Clarijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
Ik had toen nog een leuke baan waarbij ik nieuwe, vaak buitenlandse, medewerkers van een grote vakgroep bij de TU/e begeleidde. In september 2008 ben ik gestart met de VoetreflexPlus opleiding. Het voelde als thuiskomen!

De afgelopen tien jaar heb ik álles aangepakt om meer te leren over de ongeëvenaarde werking van het menselijk lichaam en een mooie praktijk opgebouwd. Van 10 t/m 15 augustus is het jubileum week.

Een week om te vieren, terug te kijken en vooruit! In dankbaarheid voor alle mensen die de afgelopen tien jaar op de behandeltafel hebben plaatsgenomen en me hun vertrouwen hebben gegeven. En… wie jarig is trakteert!! Hou de Clarijn Facebook pagina in de gaten voor alle acties.

Vind je het leuk om te zien wat er allemaal gebeurt en veranderd is de afgelopen tien jaar? Kijk dan op de tijdlijn.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer weten?