Chinese astrologie: het jaar van het varken

Op 5 februari 2019 is het Chinese jaar van het Varken (of zwijn) gestart.

Mensen geboren in het jaar van het Varken (1959, 1971, 1983, 1995, 2007 en 2019) zijn in de eerste plaats eerlijk en oprecht.
Zij dragen in hun hart de kenmerken van het Varken met zich mee; zuiver, sociaal, aardig, krachtig, en loyaal. Ze zijn dol op lekker eten en drinken. Daarbij zijn ze uitstekende organisatoren, met een open houding.

Varkens delen zelf alles met gemak en maar komen wel eens in de problemen omdat ze met datzelfde gemak naar andermans zaken kijken. Het varken kan zich ook gaan ergeren aan kortzichtig gedrag van anderen en kan wat naïef lijken, maar niets is minder waar; varkens zijn zeer slim en uitgekiend en kunnen prima voor zichzelf zorgen!

Het jaar 2019 staat ook onder invloed van het element Aarde, wat betekent dat deze “Varkens” het meest krachtig en standvastig zijn. Ze houden erg van hun rust, zijn graag in de natuur en mijden overdreven gedoe. Ze nemen niet makkelijk advies aan van anderen, maar zijn heel vriendelijk, betrouwbaar en behulpzaam.

Dit jaar wordt als een veelbelovend jaar gezien, vanwege de Varkens-invloeden als oprechtheid, gulheid, vergevingsgezindheid en maatschappelijke betrokkenheid. Er komt meer aandacht voor het gemeenschappelijk belang en een groter wordende roep om openheid. Het jaar van het Varken duurt nog tot en met 24 januari 2020.
Bekende “Varkens” zijn o.a. Wendy van Dijk, Johan Kruijff, David Bowie en Koningin Maxima.

Reacties

2 Reacties

  1. Wat een treffende omschrijving. Héél herkenbaar.

    Antwoord
    • Leuk! Dankjewel!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer weten?