Chinese astrologie: het JAAR VAN DE HOND

Op 16 februari 2018 begon het Jaar van de Hond (Gõu). Het zou een positief jaar moeten worden, met meer rust en harmonie.

De Hond staat namelijk voor het goede, voor loyaliteit, eerlijkheid en vrijgevigheid. Daarom wordt een groter maatschappelijk bewustzijn verwacht, waarbij mensen meer met elkaar begaan zijn en daardoor ook positiever op elkaar zullen reageren dan de voorgaande jaren.
Het jaar van de Hond duurt tot 4 februari 2019.

De mensen die zijn geboren in het jaar van de Hond, dus in 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 of dit jaar geboren worden dragen allemaal de “ziel van de Hond” in hun hart. Dit maakt dat ze vaak heel loyaal zijn, eerlijk en makkelijk in de omgang. Bescheiden, behulpzaam en zonder wrok. Niet materialistisch en erg gesteld op hun privé-leven. Maar worden ze eenmaal slecht behandeld zullen ze het nooit vergeten en ze hebben de neiging om dingen zwart-wit te bekijken. Je bent of voor, óf tegen!

Het jaar 2018 is het jaar van de Vuur-Hond (net als 1958). Naast de andere Hond kenmerken zullen kinderen die dit jaar geboren zijn erg goed anderen kunnen inspireren en een goede intuïtie bezitten. Daarnaast nog oog voor detail en heel sociaal en integer, maar ook vastbesloten tot koppig aan toe.

Wie van jullie is geboren in het jaar van de Hond? En herken je jezelf hierin?

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer weten?