Chinese astrologie: het jaar van de Haan

Op 28 januari is het Chinese jaar van de Haan begonnen. Mensen geboren in het jaar van de Haan (1957, 1969, 1981, 1993, 2005 en 2017) dragen in hun hart de kenmerken van de Haan met zich mee; kleurrijk, direct, moedig, begaafd en eerlijk.

Daarbij zijn ze zeer gemotiveerd om aan hun carrière te werken en melden zich niet gauw ziek. Ze zijn zorgzaam en plichtsgetrouw.

Hanen zijn krijgshaftig en goede beschermers, vooral van hun eigen territorium! Ze zijn ook elegant, staan graag in de schijnwerpers, houden van het goede leven, maar kunnen soms ook wat opschepperig over komen.

Het jaar 2017 staat ook onder invloed van het element Vuur, wat betekent dat deze “Hanen” het meest betrouwbaar en verantwoordelijk zijn van alle Hanen. De Haan zelf staat voor een nieuw begin.

Dit jaar is een Yin Vuur jaar, met een krachtige en vrouwelijke energie. Na het afgelopen impulsieve “Apen jaar” is het nu tijd voor het rustig plannen van je volgende stap en het scherpen van je intuïtie. De scherpe alertheid van de Haan energie helpt hierbij!

Beroemde hanen zijn o.a.: Katja Schuurman,  Justin Timberlake, Jan Kooijman, Herman van Veen, Ali B, Beyoncé, Jennifer Aniston, Paris Hilton, Theo van Gogh, Rod Steward en Yoko Ono.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer weten?