Chinese astrologie: het jaar van de aap

Mensen geboren in het jaar van de Aap (1956, 1968, 1980, 1992, 2004 en 2016) dragen in hun hart de kenmerken van de Aap met zich mee; intelligent, vol charme, een positieve kijk op het leven, nieuwsgierig, vrijgevig en gul.

Apen kunnen goed improviseren, maar zullen eerst goed luisteren om vervolgens een advies te formuleren dat altijd de moeite waard is om op te volgen.
Wordt de Aap in een hoekje gedrukt dan zal ie zeker ontsnappen met flexibiliteit en vindingrijkheid. Kan soms trots en vol zelfvertrouwen overkomen en snel afgeleid zijn.

Het jaar 2016 staat ook onder invloed van het element Water, wat betekent dat deze “Apen” het meest energiek en daadkrachtig zijn van alle Apen, hierdoor moeten ze wel oppassen dat ze niet te veel meegesleurd worden door de stroom of koppig zijn.

Vanwege het wispelturige en energieke karakter van de Aap kunnen we dit jaar ook veel onrust verwachten, innovaties en snelle ontwikkelingen. Het biedt veel kansen voor ondernemers, maar tegelijkertijd zullen er ook enorme fluctuaties zijn zowel positief als negatief. Meestal zijn het jaren die geschiedenis schrijven…

Degenen die mij goed kennen hebben me misschien al als Aap ontmaskert! De “1968” aap is een Vuur Aap; de meest rustige en betrouwbare van alle Apen, die zich integer en vol plichtsbesef inzetten voor anderen…. Aandachtspunt is dat verlangen naar perfectie soms problemen geeft in een wanordelijke omgeving. Staat zo heus in mijn boekje!

Bekende “Apen” zijn o.a.: Nelson Mandela, Christina Aguilera, Waylon, Martijn Krabbé, Daphne Deckers, Tom Hanks, Julius Ceasar en Leonardo da Vinci.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer weten?